خانه / مشاوره نصب و نگهداری انواع تنور های سنتی

مشاوره نصب و نگهداری انواع تنور های سنتی

مجموعه تنور سنتی | تنور گلی ، مجموعه ای کامل در زمینه تولید و فروش انواع تنور های سنتی هست که با چندین سال سابقه در زمینه تولید انواع تنور های سنتی و ارسال انها به سراسر کشور و هم چنین ساعتها مشاوره نصب و نگهداری انواع تنور های سنتی اماده ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی میباشد

نصب تنور های سنتی

نصب تنور های سنتی را میتوانید هم توسط تیم حرفه ای نصب ما انجام بدهید و هم اینکه میتوانید با استفاده از راهنمای نصبی که در ادامه برای شما توضیح داده ایم فرایند نصب خودتان را تکمیل نمایید ، در نظر داشته باشید نصب تنور های سنتی سخت نیست و در صورتی که مبلغ نصب بالا می باشد میتوانید خودتان به راحتی با راهنمای نصبی که در ادامه برای شما اورده ایم به راحتی تنور های سنتی خودتان را نصب نمایید

سفارش اختصاصی نصب تنور های سنتی توسط تیم نصب تنور سنتی ، البته توجه داشته باشید برای سفارش باید از قبل هماهنگ نمایید و در هرکجای ایران باشید تیم تنور سنتی امادگی اجرا و نصب تنور های شما را دارد ، البته باید از قبل سفارش بگیرید ، و سفارش نصب هم همانند خرید تنور ها فقط از سایت تنور مهدی ، امکان پذیر است در جهت اطمینان و اعتماد شما و هم چنین پیگیری سریعتر توسط تیم سایت ، جهت سفارش نصب تنور سنتی برای باغ و ویلا و نانوایی اینجا و یا روی لینک زیر کلیک کنید

راهنمای نصب انواع تنور های سنتی

همیشه به مشتریان عزیز توضیح داده ایم که برای اینکه تنور های شما از طول عمر بالاتری استفاده کنند باید هم در مراقبت و استفاده از آنها دقت شود و هم در نصب و راه اندازی انها به دلیل سوالات مکرر دوستان در این رابطه به صورت اختصاصی در یک پست ویژه به بررسی این موضوع می پردازیم پس همراه ما باشید تا تمامی نکات در رابطه با نصب را به شما ارائه بدهیم .

1- فاصله دیواره ها

در هنگام نصب تنور اگر فضای کم تری دارید می توانید فاصله بین تنور و دیواره ها را در حدود پانزده سانتی متر در نظر بگیرید و اگر نیاز بود فضای بیشتری را داشته باشید میتوانید فاصله و فضای بیشتری بدهید اما پیشنهاد ما حداقل فاصله از تنورها می باشد و جلو تنور را هم میتوانید با فاصله بسیار کم تری کار کنید

2- فضای خالی بین تنور ها

فضای خالی بین دیواره ها و تنور مسئله بسیار مهمی است که باید با مواد مناسب پر شود که در مورد بعدی توضیح میدهیم اما نکته ای که مهم است این است که باید این فضا به صورت کامل پر شود و هیچ گونه فضای خالی وجود نداشته باشد بین تنور و دیواره ها و به علاوه موادی که پر میکنید نباید از جنس سنگ های درشت باشند باید از موارد ریز باشند برای پر کردن بین آنها

3- مواد مناسب برای پر کردن فضا بین

برای اینکه فضای بین دیواره ها و تنور را پر کنید میتوانید از چند مورد پیشنهادی ما صرفا استفاده کنید ، می توانید از ماسه نرم و یا از گراویه نخودی ریز استفاده کنید ، سعی شود همانطور که گفته شد سایز کوچک باشد تا فضای پشت تنور به صورت کامل پوشیده شوند

4- سلفن اطراف تنور ها

در زمان نصب تنور میتوانید اطراف تنور ها را سلفن کشیده تا از این طریق زمانی که دارید تنور را نصب میکنید از برخورد اب و مصالح خیس با بدنه تنور جلوگیری بشود .

5- پایین تنور را آجر کار کنید

پایین تنور را دو ردیف اجر کار کرده یعنی اتشگاه تنور زیر آن اجر باشد و سعی شود کمی به صورت شیب باشد به سمت جلو( تنور در هنگام نصب کمی به سمت شما شیب باشد )

6-آب بندی تنور

تنور پس از نصب به مدت دو روز با حرارت ملایم گرم شود به صورت پیوسته ، حرارت کم باشد و میتوانید شب ها تنور را حرارت را کم تر کنین و یا خاموش کنین اما این دو الی سه روز را انجام دهید البته قبل از روشن کردن باید روغن مالی کنید تنور را

7- روغن مالی تنور

برای روغن مالی کردن ابتدا یعنی زمانی که میخواهید اولین بار تنور را روشن کنین از روغن دنبه و یا روغن معمولی خوراکی استفاده کنین با یک پارچه نرم دورن تنور را بکشید و سپس تنور را برای اولین بار روشن کنین و به مدت دو الی سه روز روشن باشد

راهنمای نگهداری انواع تنور های سنتی

نکته بعدی که باید پس از نصب تنور های سنتی مد نظر قرار دهید مسئله نگهداری تنور های سنتی است ، اگر شما بتوانید اصول و نکات لازم در مراقبت از تنور های سنتی را مورد تاکید قرار دهید میتوانید تنور های سنتی خود را به مدت حداقل ده سال استفاده کنید چه بسا تنور های ما دست مشتریان ما با سابقه بیش از بیست سال هنوز مشغول به کار هستند

تنرو های سنتی نیز مانند هر وسیله دیگری نیازمند نگهداری درست و اصولی است برای اینکه بتوانید مدت زمان بیشتری این تنور ها را نگهداری نمایید باید اصول و مواردی را در مورد این تنور ها بدانید که در ادامه پست به این موارد خواهیم پرداخت

نکته اول : محیط تنور

محیط تنور باید امن باشد ، و آّب باران و یا نمی به تنور وارد نشود چون وارد شدن نم و خیس شدن تنور شاید در مرحله اول اسیب چندانی نزند اما به مرور زمان تنور را اسیب پذیر می کند و برای اینکه بخواهید از یک تنور به مدت زمان طولانی استفاده نماییم باید محیط تنور تمییز و مرتب باشد و خشک باشد

نکته دوم : استفاده درست از تنور

باید توجه داشته باشید که در زمان پخت نان باید ، استفاده بیش از حد از تنور نشود و به تنور در فاصله هایی استراحت بدهید این استراحت های کوتاه باعث میشود تا دوباره تنور به حرارت مورد نظر برسد و استراحت کافی را نیز داشته باشد ، رعایت این نکته علاوه بر اینکه باعث میشود نان های باکیفیت بالاتری داشته باشید ، باعث میشود که تنور طول عمر بالاتری را داشته باشد .